6.6.2012

Täällä taas!

Koko kevät on mennyt rentoillessa. Työkuvioiden takia jättäydyin kevään ohjatuista toko- ja rally-tokotreeneistä. Meillä on vieraillut tasaisen vaihtelevaan tahtiin eläimiä etsimässä kotia: kissat Armi ja Ruuti, sekä Luka-koira. Myös kaksi avustajakoiraa ovat olleet hoidossa kuluneen kevään aikana parisen viikkoa. On eletty ihan kotikoiran elämää lenkkeillen, koirapuistoille, metsässä ja jäällä juosten. Käytiin Ainon kanssa kokeilemassa hiihtämistäkin. Satunnaisesti on opeteltu naksuttimella uusia temppuja. Uutena lajina aloitettiin Ainon kanssa toukokuussa koirajuoksu.

Kesän kynnyksellä ilmottauduttiin kuitenkin taas treeniporukoihin Ainon kanssa -tokon alo -kurssille sekä pk-jälkeen, vihdoinkin! Erityisesti jälkeä odotan kovasti. :) Katsotaan, jos saataisiin kesän aikana hiottua kuviot kuntoon ja osallistuttaisiin ainakin yhteen epäviralliseen toko-kokeeseen ennen lumien tuloa.

Joulusta asti kestäneet Ainon (hillittömät) kutinaongelmat on helpottaneet ja paljastuneet kuivaksi ihoksi. Ei siis mitään allergioita. Raakaruokailu jatkuu. Malttia ja rohkeutta on tullut Ainolle kolmansien juoksujen jälkeen. Aikuisuus taitaa koputella kohta kaksivuotiaan koiraneitin ovella.

Minski on reipas ja pirteä, ja suuri kiitos kuuluu sydänlääkitykselle (Fortekor vet, ½ tablettia päivittäin). Tällä hetkellä Minski on siskoni luona pari viikkoa hoidossa siskon pyynnöstä. :)

Viikonloppuna oltiin Kainuussa. Käytiin koirien kanssa kuljeskelemassa samassa metsässä, missä minä pienenä leikin kesät ja talvet. Kyllä vapaana juoksentelevat ja metsänhajuja tonkivat koirat on onnellisen näköisiä!








2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihanaa kun oot taas avannut tämänkin blogin!:) Tosi kiva päästä seuraamaan toisen koirajuttuja.:) Tosi paljon teil on näyttänyt tapahtuneen vaikkette ootte missään kursseilla ollutkaan. Hulinaa on näemmä riittänyt.:) Tuo jälkiharrastus kuulostaa kyl mielenkiintoiselta ja sellaselta missä koira pääsee vähän toteuttamaan luontaisia kykyjäkin. Kiinnostaa itseäkin, mutta ehkä sitten vasta seuraavan koiran kanssa etten vaan mee pilaamaan miehen metsästyskoiraa jonka pitää löytää riistaa ilmavainulla eikä jäljeltä.:D

    Voi miten ihania kuvia. Reippaan ja iloisen näköisinä niin Aino kuin Minskikin.:)

    Niijoo, vastasinki jo tonne omaan blogiin, mut laitan myös tänne. Eli mul on Canon EOS 550D ja objektiivina tällä hetkellä EF 50mm f/1.8 II. Ostin ton objektiivin n. kuukausi sitten joten vanhemmat videot on otettu sillä objektiivilla mikä tuli kameran mukana, en nyt kyl muista et mikä se olikaan ja sen oon haudannut laatikon syövereihin.

    VastaaPoista
  2. Moi.

    Tuota valkoista koiraasi tässä katselin on aivan saman näköinen kun meidän koira.
    Mitä rotua mahtaa olla.
    Meidän koira rescue koira.

    VastaaPoista